Actueel aanbod van Soulful ondernemen

Soulful ondernemen gaat over doen wat klopt.

Als jij je eigen flow volgt, dan gaat ondernemen moeiteloos. Niet trekken en duwen om klanten te krijgen, maar alles op jouw manier, authentiek en echt. Wij helpen je om te voelen wat klopt voor jou, soms zie je jouw eigen pad niet, wij geven je een duw de goede richting op. Maar we helpen je ook praktisch om jezelf zichtbaar te maken online, natuurlijk ook op een manier die past bij jou en dus werkt voor jou.

Hieronder ons aanbod, sommige activiteiten geven we samen, andere worden alleen door Angele gegeven.

Demonstratie Mediumschap 

door Rosita Belkadi en Ilse Velle

Tijdens een demonstratie zal het medium contact maken met overledenen uit de Spirituele Wereld en bij ieder contact zal er specifieke en uitgebreide informatie (bewijzen) worden doorgegeven over de overledene.  Een Demonstratie Mediumschap is een prachtige gelegenheid om ontmoetingen tussen de twee werelden te ervaren.

Praktisch

Donderdag 6 april 2023 van 19.45 – 21.45u

Seats2meet Amersfoort CS

Kosten: 15

Meer informatie

Demonstratie Mediumschap door Rosita Belkadi en Ilse Velle S2m Amersfoort

Netwerken en Durf Te Vragen 

Netwerken en Durf Te Vragen; leer andere bewuste, inspirerende ondernemers kennen en gebruik de kracht en wijsheid van de groep.

Praktisch

Vrijdag 21 april 2023 van 13.30 – 16.30u

Seats2meet Amersfoort CS

Kosten: 20

Meer informatie

Soulful Work &  Connect

Voor ondernemende vrouwen die behoefte hebben aan verbinding, inspiratie, brainstorm, effectief werken en plezier!

We checken gezamenlijk in en gaan aan de slag met onze eigen taken. Maar er is altijd tijd en ruimte voor vragen, meedenken, een break (workshop/brainstorm). We lunchen samen en sluiten de dag af met een uitcheck.

 

Samen is sneller, beter en leuker

Kom ervaren hoe fijn het is om te connecten met andere ondernemers, om makkelijk hulp in te schakelen of even met iemand te sparren voor nieuwe ideeën. Veel ondernemers stoeien in hun eentje, terwijl een vraag zo gesteld is en er altijd wel iemand is die een antwoord weet. Laten we elkaar helpen te groeien, elkaar inspireren en ontdekken dat we met elkaar zoveel meer kunnen bereiken. 

Soul coworking Seats2meet Amersfoort CS verbinden inspireren netwerken

Wat en hoe:

 • Elke dinsdag van 10.00u – 16.00u
 • Locatie: Seats2meet Amersfoort CS (op/naast het  station).
 • Je betaalt met sociaal kapitaal; dwz jouw kennis en de instelling elkaar te helpen.
 • Je mag aansluiten wanneer je wil en hoe vaak je wil (later komen of eerder vertrekken is allemaal geen probleem).
 • Alles mag niets moet.
 • Kom gerust eens langs om het te proberen

Mede mogelijk gemaakt door Seats2meet Amersfoort en Gitte Briffa

 

 

Ik wil komen co-werken

5 + 4 =

Soulaction – individueel

Heb je een vraag over een specifiek onderwerp, heb je een probleem of wil je iets leren? De aanpak van Angele is om het jou te leren, het wordt dus niet voor je gedaan, maar je leert hoe je het zelf kan doen. Zodat je Angèle al snel niet meer nodig hebt. 

Soulaction kan je helpen met:

 • Website
 • Organisatiehulp bij workshop/evenement
 • Social media
 • Webinar / online workshops
 • Bloggen en vloggen
 • Nieuwsbrief / autoresponder
 • Slimmer werken
 • Podcasten
 • Online leeromgeving creëren
 • en nog veel meer

Je kunt een inspiratiesessie boeken of een strippenkaart. Meer informatie vind je op de site van Angèle.

Afgelopen events

Soul:Meet-up

Ondernemen vanuit Human Design

Ontdek hoe jij jouw leven & onderneming kan gaan runnen vanuit een manier die bij past!

Ondernemen vanuit Human Design Event. Aantrekken van alles dat je wenst op jouw manier. Human Design is de blauwdruk van wie jij bent en daarmee is het ook jouw business blauwdruk. Het laat precies zien wat je talenten, gifts en valkuilen zijn. Het kan je vertellen hoe je het best kunt ondernemen vanuit jouw eigen talenten en energie.

Door: Ria Kaashoek

Vrijdag 17 maart 2023
13.30u – 16.30u
Seats2meet Amersfoort CS

Meer informatie 

Ondernemen vanuit Human Design Ria Kaashoek - Soulful Ondernemen

Soul-connect Event

Vrijdag 17 februari 2023, van 13.30u – 18.00u

Ben jij als ondernemer op zoek naar verbinding en tools die je helpen moeiteloos te ondernemen? Wil jij leren om jouw bedrijf op te zetten vanuit intuïtie en flow? Tijdens het Soul-Connect event leer je te voelen en te ervaren wanneer het klopt voor jou en hoe je jouw eigen weg kan blijven volgen. Want als het klopt voor jou, klopt het ook voor jouw klant.

Heb je hulp nodig, heb je vragen of loop je nog ergens tegen aan? Er is voldoende ruimte tijdens het event om hulp en antwoorden op jouw vragen te krijgen.

Wanneer: Vrijdagmiddag 17 februari 2023
Locatie en i.s.m.: Seats2meet Amersfoort CS

Meer informatie en aanmelden

 

Soul Connect festival moeiteloos ondernemen

Soul action

Soulaction Soulful ondernemen Angele Bakker

Praktisch aan de slag met jouw zichtbaarheid

Je weet wat je te doen staat, maar je weet niet hoe. Soulaction zijn praktijk- en actiegericht, dus direct aan de slag met jouw actie. Wil je jouw website verbeteren, je social media op orde of aan de slag met podcasten, bloggen of vloggen, het kan allemaal. Een klein beetje uitleg en vooral veel zelf doen, zodat je eindelijk die belangrijke taken van je todo lijstje kunt strepen.  

Iedereen komt aan bod, daarom is er maar plaats voor maximaal 6 vrouwelijke ondernemers! Laat bij het opgeven weten in welke vraag /vragen je hebt.

 

Mani-feest-tatie Experiment

Manifesteren lijkt zo makkelijk. We bedenken wat we graag willen, we voelen hoe we ons voelen als we dit hebben en we hoeven alleen maar te wachten tot onze wens uitkomt. Vervolgens zijn we teleurgesteld dat het niet werkt, dan doen we het goed, moeten nog beter ons best doen…

Manifesteren vanuit je gevoel

Het gaat niet om nog beter je best doen, om iets te behalen en vervolgens blij zijn dat het is gelukt. Gaat gaat om eerst voelen, wat is mijn werkelijke verlangen, wat komt er van binnenuit. Als je dat voelt, dan kun je acties nemen, vanuit dit gevoel en komt het juiste op je pad. Aanmelden.

Intuïtie experiment

​Wil jij leren vanuit je onderbuikgevoel te ondernemen? Ontdekken hoe je eerst je gevoel volgt en je hoofd helpend inzetten.

Beslissingen gebaseerd op intuïtie beter zijn dat rationeel genomen beslissingen.

Intuïtie is er altijd

je moet alleen leren hoe deze in te zetten voor jouw bedrijf. Het is een super krachtige tool om te bepalen welke richting klopt voor jou en welke beslissingen jij moet noemen. Aanmelden

 

Terug- en vooruitkijken met Yearcompass

YearCompass is een gratis boekwerk dat je helpt om te reflecteren op het jaar en om het volgende te plannen. Al jaren vul ik het YearCompass in en het is mooi om terug te kijken naar wat het afgelopen jaar mij heeft gebracht. Ik lees ook altijd even het Yearcompass van het jaar ervoor en het verbaast me steeds weer hoeveel voornemens en/of dromen zijn uitgekomen.