Soul:Connect

Meet-up

Demonstratie Mediumschap door Rosita Belkadi en Ilse Velle

Ontmoetingen tussen twee werelden

Tijdens een demonstratie zal het medium contact maken met overledenen uit de Spirituele Wereld en bij ieder contact zal er specifieke en uitgebreide informatie (bewijzen) worden doorgegeven over de overledene.  Een Demonstratie Mediumschap is een prachtige gelegenheid om ontmoetingen tussen de twee werelden te ervaren. In het contact komen onze dierbaren als het ware weer even tot leven en kunnen ze hun ‘stem’ laten horen. Door bewijzen zoals bijvoorbeeld relatie, specifieke karaktereigenschappen, manier van overlijden of gedeelde persoonlijke herinneringen weet de ontvanger dat hun dierbare er echt is. 

Dinsdagavond 9 mei 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Demonstratie Mediumschap door Rosita Belkadi en Ilse Velle

Ervaar de wijsheid en inzichten van de Spirituele Wereld

Een contact heeft altijd een helende werking, het geeft troost en dankbaarheid, maar ook vreugde en regelmatig komen grappige herinneringen voorbij.

De spirituele wereld bepaalt wie er een contact krijgt, dit proces wordt niet beïnvloed door het medium zelf. Ook voor de toehoorders is de energie en liefde helend en wordt er gevoeld dat de dood niet het einde is.

 

Rosita Belkadi

Rosita is trance – en mentaal mediumschap expert en teacher. Ze leert studenten de kunst van natuurlijk mediumschap zonder dat het een kunstje wordt. Rosita maakt oa podcast en video’s om mediumschap minder vaag te maken en te laten zien dat dood niet het einde is.

Ilse Velle

Ilse is al 12 jaar werkzaam als Medium, Teacher en Coach. Ze combineert  spiritualiteit met creativiteit door bijvoorbeeld eigen kaartendecks te maken. Ze geeft tevens workshops om hiermee te leren werken. 

 

Demonstratie mediumschap Rosita Belkadi en Ilse Velle

Info en aanmelden

Mediums: Rosita Belkadi en Ilse Velle

Organisatie: Angele Bakker

Datum: Dinsdagavond 9 mei 2023

Tijd: 19.45u – 21.45u

Plaats: online

Kosten: 15

33 op voorraad

1x klikken en dan …even geduld…