Soul:Connect

Meet-up

Netwerken en Durf Te Vragen

Delen, helpen, verbinden

Soulful ondernemen organiseert elke maand een meet-up. Deze keer Netwerken en Durf Te Vragen, een mooie methode om elkaar te leren kennen en te helpen.

Durf Te Vragen is bedacht door Herman Dummer en Nils Roemen. Laatste genoemde heeft er met Fanny Koerts een boek over geschreven. Hier gratis te downloaden.

Hoe mooi is het om gebruik te maken van elkaars kennis en overvloed. Ontdek hoeveel waarde er is. En hoe fijn is het om dit met elkaar te delen. We gaan ook netwerken, natuurlijk op een speelse manier.

 

Vrijdag 21 april 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kennis delen en vergaren, nieuwe ideeën ontdekken en mensen met verschillende achtergronden en perspectieven ontmoeten.

Door vragen te stellen ontdek je opeens nieuwe mogelijkheden, zie je dingen die je eerst niet zag en kunnen mensen en hun netwerk je helpen op een manier die je nooit had bedacht. 

 

Durf te vragen Soul Connect netwerk Seats2meet Amersfoort CS

Ria Kaashoek

Kom je vragen stellen en beantwoorden?

Durf Te Vragen stelt steeds een vraag van een ondernemer centraal. Anderen gaan brainstormen over oplossingen en ideeen en vertellen deze aan de groep. De vraagsteller mag alleen ontvangen, dus niet in discussie gaan of zeggen ‘dit heb ik al geprobeerd’. 

Ontdek hoe het stellen van vragen kan leiden tot waardevolle inzichten en oplossingen. En aan het vergroten van jouw netwerk.

Durf te vragen Soul Connect netwerk Seats2meet Amersfoort CS
Durf te vragen Soul Connect netwerk Seats2meet Amersfoort CS

Info en aanmelden

Datum: Vrijdag 21 april 2023

Tijd: 13.30u – 17.00u 

Plaats: Seats2meet Amersfoort CS

Kosten: 20,00

10 op voorraad