Soul:Connect

 

Vrijdag 17 februari 2023

Seats2meet Amersfoort CS

Verbinding met jezelf, de ander en je bedrijf

Vrijdagmiddag 17 februari 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil jij:

 

  • jouw bedrijf opzetten vanuit intuïtie en flow?
  • leren om te doen wat klopt, zodat jouw bedrijf groeit op een manier die past bij jou?
  • deel uitmaken van een community met inspirerende ondernemers, waar je jouw vragen kan stellen, een idee kan testen of feedback kan krijgen?

 

In samenwerking met Seats2meet Amersfoort CS

 

s2m seats2meet Amersfoort CS

Moeiteloos klanten krijgen

Soulful ondernemen gaat over doen wat klopt, over moeiteloos ondernemen. Niet trekken en duwen om klanten te krijgen, maar alles op jouw manier neer zetten. Authentiek en echt. Tijdens het Soul:Connect event krijg je tools om te voelen en te ervaren wanneer het klopt voor jou en hoe je jouw eigen weg kan blijven volgen. Want als het klopt voor jou, klopt het ook voor jouw klant.

Heb je hulp nodig, heb je vragen of loop je nog ergens tegen aan? Er is voldoende ruimte tijdens het event om hulp en antwoorden op jouw vragen te krijgen.

Soul Connect event moeiteloos ondernemen
 

Ondernemen is zoveel makkelijker en fijner met hulp

Programma

13.30u – 14.00u : Ontvangst en inloop

Bij Seats2meet Amersfoort CS, natuurlijk met koffie en thee.

 

14.00u – 14.30u : Angele Bakker – Start en Connect

Start en connect biedt de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en vragen te stellen.

 

14..30u – 15.15u : Erik Kuperus – Vragen beantwoorden met opstellingswerk

Erik laat zien en ervaren hoe opstellingen kunnen helpen in je bedrijf. Je hoofd weet vaak het antwoord niet, maar je lichaam en je intuïtie wel. Ontdek hoe je meer en beter naar jouw onderbewuste kan luisteren.

Erik schrijft op zijn website:

Problemen los je niet op met denken, sterker nog, we denken onszelf vaak muurvast. Met een opstelling kijken we naar het grotere geheel. Je bent namelijk niet alleen. Als je dus uitzoomt en wat minder in je cognitie kruipt zul je, als vanzelf, nieuwe inzichten opdoen. Het mooie van inzicht; Je kunt het nooit meer ongedaan maken.

 

15.15u – 15.30u : Pauze

 

15.30u – 16.15u :

Rosita Belkadi – Intuïtie gebruiken bij het maken van keuzes

Rosita kan als geen ander duidelijk maken hoe je jouw eigen flow kan volgen in je bedrijf. Loskomen van duwen en trekken en alles wat je in je hoofd bedenkt, maar voelen welke kant je op moet gaan. Je leert hoe je beter kunt luisteren naar je intuïtie in je bedrijf.

16.15u – 17.15u: Durf te vragen sessies

Durf te vragen is een prachtige manier om gebruik te maken van de wijsheid van de groep. Mensen willen elkaar helpen en met elkaar ontstaat er een enorme kennis die gedeeld mag worden. Groei begint met geven, dus laten we onze kennis en overvloed delen en zie wat er gebeurt.

 

17.15u – 18.00u: Borrel

We sluiten af met een gezellige borrel.

Workshopleiders

 

Angele Bakker Soul Connect Event, Seats2meet Amersfoort CS, event voor bewuste ondernemers, ontmoeten, verbinden, versterken

Angèle Bakker

Angèle is organisator en ondernemerscoach. Haar missie is om ondernemers te helpen zichzelf sterk en authentiek neer te zetten. Motiverend, inspirerend en enthousiast geeft ze je een duw om nu echt zichtbaar te worden en in ACTIE te komen. Praktisch, effectief en efficiënt jouw bedrijf laten groeien is haar uitdaging. Angelebakker.nl
Angelebakker.nl

Rosita Belkadi, Soul Connect Event, Soulful Ondernemen, ondernemers, Seats2meet Amersfoort CS, event voor bewuste ondernemers, ontmoeten, verbinden, versterken

Rosita Belkadi

Rosita is medium en geeft les in mediumschap. Haar missie is het begrijpend maken van de onzichtbare wereld. Rosita laat zien wat voor jou nog niet helder is, ze zet je op jouw juiste pad.
Rositabelkadi.nl

Erik Kuperus Soul Connect Event, Soulful Ondernemen, ondernemers, Seats2meet Amersfoort CS, event voor bewuste ondernemers, ontmoeten, verbinden, versterken

Erik Kuperus

Erik is systeemopsteller. In een opstelling wordt het onzichtbare zichtbaar. Erik doet dit op een no-nonsens manier, met directheid, humor en altijd liefdevol.
Ergensvoorstaan.nl

Soul Connect Event, Soulful Ondernemen, ondernemers, Seats2meet Amersfoort CS, event voor bewuste ondernemers, ontmoeten, verbinden, versterken

Durf te vragen sessies

Je krijgt op een snelle manier antwoord op jouw vraag. Je helpt elkaar en maakt gebruik van sociale overwaarde.  De vraagsteller gaat naar huis met een flapover vol tips.

Angele Bakker

Tianne van Woudenberg

Gitte Briffa

Ellis Haring

 

Praktisch

 

Datum

Vrijdagmiddag 17 februari 2023 

Tijd

13.30u tot 18.00u

Locatie

Seats2meet Amersfoort CS, stationsplein 49
Station uit links af, langs bloemenstal, vlakbij Delifrance

Kosten

47,-

inclusief koffie, thee, borrel met hapjes

Kom voordelig met z’n tweeën (10,00 korting per persoon)