Testimonials

Wat vinden anderen

Snelkookpan

Het Soul:Connect! event was een snelkook pan van mooie ontmoetingen en wezenlijke vragen. Ik heb veel gelijkgestemden ontmoet en kreeg ruimte om te delen over mijn werk en aanbod.

De uitwisseling gaf me energie en nieuwe inzichten. Het was een inspirerende dag!

Marja Godvliet

marja@marjoy.nl

Zeker de moeite waard!

Dit evenement was voor mij een aangename verrassing. Fijne club unieke mensen inspirerend. Zeker de moeite waard!

Yvonne Stolk

yvonne@3r.nl

Wat vond jij?Deel jouw testimonialOver Traject Soulful Ondernemen door Rosita en Angele

Mezelf serieus gaan nemen

Soulful ondernemen is voor mij ‘t begin geweest van een mooi traject om mezelf serieus te nemen. De ziel van mijn bedrijf zichtbaar te maken en het samenwerken met fijne vrouwen om elkaar te versterken, te motiveren en te stimuleren.

Zo ook Rosita en Angele, Rosita met haar fijn gevoeligheid en Angele met haar alles-weten over het hoe en wat. Had je een vraag over podcasten, website of wat dan ook Angele weet alles en zo niet zoekt ze t uit. Daarnaast is ze een enorme motivator en super creatief.

Rosita kijkt bij je naar binnen, die ziet je. Met haar talent touch krijg je in 20 minuten een heel helder beeld van waar je nu staat en waar je als persoon en bedrijf naartoe gaat. Ik voelde me gezien, gehoord en het mooie was dat ik mezelf weer op een andere manier zag. Namelijk die persoon met al die mogelijkheden ipv “dit moet er allemaal nog aan me gebeuren”.

Voor mij is dit een bijzonder mooi traject geweest waar ik veel van geleerd heb en wat me vooruit geholpen heeft. Ik gun dit iedereen.

Leentje Elshout

Waardevoller dan ik ooit had kunnen bedenken

Voor mij was het traject waardevoller dan ik mij van te voren ooit had kunnen bedenken. Ik startte Soulful ondernemen om zichtbaarder te worden met mijn praktijk, maar eindigde uiteindelijk in de muziekwereld. Nieuwe deuren gingen open en de energie begon letterlijk te stromen. Soulful ondernemen is niet wat je denkt dat je moet doen, maar voelen wat is de bedoeling. Voor mij was het op het sturfboard stappen en gewoon maar meegaan met de stroming. Angele Bakker en Rosita Belkadi weten je inzichten te geven, ondersteunen je daar waar nodig. De passie die zij voor hun werk hebben voel je. Ze vullen elkaar goed aan. Het werken in en met een groep heb ik als prettig ervaren. Je kunt elkaar nl helpen, ervaringen delen en sparren met elkaar. Het is fijn om iedereen zo te groeien. Soulful ondernemen is wat mij betreft echt een aanrader!

Christa Kortekaas

Ik durf nu met zelfvertrouwen ‘de grote wereld’ in

Ik was op zoek naar een groep sterke dames met ambities waar ik inspiratie en steun uit kon putten omdat ik aan het opstarten was en veel alleen aan het werk was. Daarnaast was ik op zoek naar een veilige, besloten omgeving waar ik mijn ideeën kon delen, om feedback daarop te vragen en wat dingen kon ‘oefenen’ voordat ik ze ‘voor het echt’ ging doen.

Dat is zeker gelukt tijdens het Soulful Ondernemen traject. Ik heb mijn ideeën op kunnen gooien over een gratis weggever en een workshop. Ik durf nu met zelfvertrouwen ‘de grote wereld’ in! Tijdens het traject heb ik, dankzij Rosita en Angèle nog een aantal andere belangrijke overwinningen behaald; mezelf online laten zien en mijn website is helemaal af.

Door Rosita en Angèle heb ik mij serieus genomen gevoeld. Er was altijd ruimte om het onderwerp te bespreken waar je op dat moment mee bezig was. Ik mocht altijd alles vragen en had nooit het gevoel dat ik teveel was, ook buiten de lessen om. Zij hebben het Soulful Ondernemen traject uitstekend gefaciliteerd door de Zoomsessies, meditaties, de Facebook groep, de Bedrijfscheck en de Talent Touch.

Voor mijn gevoel heb ik ontzettend veel uit het traject gehaald en veel stappen kunnen maken in mijn onderneming. Rosita en Angèle zijn dames die wéten hoe ze een community moeten opbouwen vanuit het zielenstuk én het praktische stuk en dat is iets wat het Soulful Ondernemen traject onderscheidt van zovele andere Businesscoachingstrajecten!

Nadia Derbane

Mooie combi

Het was een fijn traject en ik was blij met jullie als begeleiders daarin, mooi duo zijn jullie. Ieder met jullie eigen talent wat samen een mooie combi vormt. Ook jullie chemie samen en de humor. Angele is goed en behulpzaam met de technische kant qua website, Canva, social media ed. Rosita helpt je om te ontdekken of je op de juiste weg zit. Met de talent touch geeft ze je handvaten zodat dingen meer duidelijk worden. Zo werkte dat bij mij iig. En ik vond het prettig dat het een traject was met een groep. Iedereen was bezig met zijn eigen traject maar fijn om te merken dat anderen tegen hetzelfde aanliepen en we elkaar konden helpen en inspireren. Bedankt allemaal!

Sigrid Olschinski